Internet portal o vinima Srbije

SUPERWINE 4.0 – TIVAT 01-02. JUL 2016.

SUPERWINE 4.0 – TIVAT 01-02. JUL 2016.

_DAS4421

Najatraktivniji vinski šou u jugoistočnoj Evropi četvrti put zaredom u luksuznoj yacht marini Porto Montenegro okuplja najuglednije vinske kuće iz svih krajeva sveta. Osmišljen kao kombinacija ekstravagantnog vinskog partija i klasičnog salona vina u nesvakidašnjem ambijentu, SuperWine iz godine u godinu potvrđuje poziciju najekskluzivnijeg vinskog spektakla u ovom delu sveta. U ovom trenutku lista izlagača izgleda impresivno – Piper Heidsieck, Movia, Kabola, Jean Durup, Vinarija Zvonko Bogdan, Tasca D’Almerita, Kozlović, Chateau Kamnik, Kovačević, Fontanafredda samo su  neke od prestižnih vinarija koje će se pojaviti na SuperWine 4.0 salonu. Među izabranim izlagačima koji će predstaviti svoja vina nastupiće i predstavnici crnogorske vinske scene kao što su vinarije Castel Savina, Krgović, Milović i 13. Jul Plantaže.

Pažljivo izabrane vinarije, luksuzni ambijent Porto Montenegra, izabrani gosti iz celog sveta, čine SuperWine uzbudljivim vinskim događajem u ovom delu Evrope. Uz atraktivan prateći program, muzičke nastupe i kuvarske performanse SuperWine 4.0  možemo očekivati još jedno kvalitetno izdanje SuperWine salona.

SuperWine 4.0 održaće se 01. i 02. jula na bazenu Porto Montenegro jahting kluba u periodu 21 – 01 h. Ulaznice za SuperWine 4.0 će se prodavati na dan događaja, a cena karte za jedan dan je 25 evra.

 

Po istoj ceni, karte će se naći u pretprodaji u Gradskim knjižarama  – Crna Gora, Supermarket Concept Storu – Porto Montenegro, Karver knižari – Podgorica, Supermarket Concept Storu – Beograd i Grape Wine Baru – Beograd.

_DAS4262