Događaji

Događaji / 11/09/2018 / 50

DAN MLADOG PORTUGIZERA U IRIGU 15.11.2018.

Photo-11

Prema informacijama koje smo dobili od vinarije Mačkov podrum iz Iriga, trećeg četvrtka u mesecu, odnosno 15. novembra 2018. godine počev od 17h, posetioci i ljubitelji vina će u Irigu moći da probaju mlado vino od portugizera (svatovac). Vinska tradicija (koja se održava već 11. put) od ove godine se iz centra Novog Sada preselila u Irig, tamo gde vino i nastaje.

Pored starih sadržaja: besplatne degustacije mladog portugizera, proglašenja Viteza portugizera, proglašenja pobednika na konkursu za najlepšu pesmu o vinu, očekuje vas i puno zabave (folklor, tango, poezija, tamburaši). Zahvaljujući saradnji i podršci opštine Irig, posetioci mogu uživati i u koncertu tamburaškog orkestra Romansa. Vrhunski lokalni gastronomski proizvodi (sirevi, mesne prerađevine, slatko, džemovi) će takođe pronaći svoje mesto uz portugizer.

DSC_7508

portugizer

(09.11.2018.)
NAZAD NA KATEGORIJU

Tomislav Ivanović

Nagrađivani vinski novinar, kritičar i saradnik odabranih vinskih magazina. Autor i urednik vebsajta www.vinopedia.rs. Nosilac WSET3 sertifikata. Član Udruženja somelijera Vojvodine. Sudija na nacionalnim i internacionalnim vinskim takmičenjima. Vodi radionice i predavanja na temu vina Srbije i Balkana. Lokalni partner organizacije Wine Mosaic. Suosnivač Međunarodnog dana prokupca.

Pročitajte i druge članke iz ove rubrike:


MEĐUNARODNI DAN VRANCA PROČITAJ VIŠE


NEKA BERBA POČNE U COTES DU RHONE !!! PROČITAJ VIŠE


ŽUPSKE POLJANE - BLAGO KOJE NE SME DA NESTANE PROČITAJ VIŠE


FOTO PRIČA: DAN SVETOG TRIFUNA U VINOGRADIMA SRBIJE - 14.02.2019. PROČITAJ VIŠE


CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES: PRIJAVE DO 18.02.2019. PROČITAJ VIŠE

Sledeći članak
Prethodni članak

Nagrade