Vesti iz vinarije

Vesti iz vinarije / 11/08/2019 / 108

WineOS 2020 - AMBICIOZNI REGIONALNI FESTIVAL VINA

Ulazak u novu 2020. godinu obeležiće i šesto izdanje osječkog festivala vina, delicija i ugodnog življenja. WineOS će se održati 10. i 11. januara 2020. godine uz brojne novosti i zanimljivosti za sve posetioce. Prva među njima je novi, značajno veći izložbeni prostor.

Šesti WineOS će se održati na prostoru od 1.900 kvadratnih metara u dvorani "Gradski vrt". Povećanje prostora donosi posledično i bogatiji program oba dana festivala te značajno veći broj izlagačkih mesta.

WineOS se u čitavom regionu ističe među manifestacijama sličnog tipa po kvalitetu brojnih edukativnih radionica. Za taj segment festivala je zadužen poznati vinski novinar Željko Garmaz, a za radionice se prethodnih godina redovno tražila karta više.

Glavni organizator manifestacije je udruženje "Dekanter" uz podršku vinoteke "Vinite", osječko-baranjske županije, grada Osijeka i Turističke zajednice Osječko-baranjske županije. 

Ulaznice za festival će se uskoro naći u prodaji po ceni od 80 kuna, a zainteresovani ih mogu nabaviti u vinoteci "Vinita" (Strossmayerova 21, Osijek). Na istom mestu će se prodavati i ulaznice za radionice čiji raspored i teme će biti predstavljeni krajem novembra, a karte će biti u prodaji počev od decembra. Festival će oba dana biti otvoren za posetioce od 15h do 21h. Više informacija o festivalu i pratećem programu možete pronaći na Facebook-u i na službenoj stranici WineOS-a.

(PR)
NAZAD NA KATEGORIJU

Tomislav Ivanović

Nagrađivani vinski novinar, kritičar i saradnik odabranih vinskih magazina. Autor i urednik vebsajta www.vinopedia.rs. Nosilac WSET3 sertifikata. Član Udruženja somelijera Vojvodine. Sudija na nacionalnim i internacionalnim vinskim takmičenjima. Vodi radionice i predavanja na temu vina Srbije i Balkana. Lokalni partner organizacije Wine Mosaic. Suosnivač Međunarodnog dana prokupca.

Pročitajte i druge članke iz ove rubrike:


WineOS 2020 - AMBICIOZNI REGIONALNI FESTIVAL VINA PROČITAJ VIŠE


UDRUŽENI VINARI SRBIJE PONOVO ZAJEDNO! PROČITAJ VIŠE


VINA ŠPANIJE U BEOGRADU PROČITAJ VIŠE


MAČKOVA VINSKA PESMA PROČITAJ VIŠE


VINUM.IN - NOVI HRVATSKI VINSKI MAGAZIN PROČITAJ VIŠE

Sledeći članak
Prethodni članak

Nagrade