Vesti iz vinarije

Vesti iz vinarije / 12/01/2020 / 1488

DAN PROKUPCA 2021

Ovogodišnji Dan prokupca je iza nas. Tokom ovogodišnje proslave smo imali priliku da probamo i odaberemo naše omiljene prokupce iz Župe, Šumadije, Toplice, Metohije i drugih regija u kojima ćemo uživati u narednim mesecima u društvu nama dragih ljudi. Takođe smo obišli Srbiju i srpska vinogorja u kojima se proizvode vina od prokupca kako bismo još bolje upoznali sva njegova lica.

Nadamo se da ćemo uskoro ostaviti iza nas koronu i sve nedaće koje nam je ove godine donela, pa ćemo moći da naredni Dan prokupca u 2021. godini proslavimo kako to prokupac i zaslužuje.

Kao organizator, možemo već sada da najavimo datume održavanja glavnih aktivnosti u sklopu Dana prokupca, no to sigurno nije sve jer će se program pratećih aktivnosti u međuvremenu upotpuniti. Do tada, ubeležite datume u vaš kalendar za sledeću godinu.

9. oktobar 2021. godine - Karavan prokupca u Prokuplju (Toplica) - u saradnji sa Turističkom organizacijom Prokuplje

10. oktobar 2021. godine - Karavan prokupca u Aleksandrovcu (Župa) - u saradnji sa Turističkom organizacijom Aleksandrovac

12. oktobar 2021. godine - Karavan prokupca u Kragujevcu (Šumadija) - u saradnji sa Asocijacijom somelijera Šumadije

14. oktobar 2021. godine - Salon prokupca u Beogradu

 

 

 

 




NAZAD NA KATEGORIJU

Tomislav Ivanović

Nagrađivani vinski novinar, kritičar i saradnik odabranih vinskih magazina. Autor i urednik vebsajta www.vinopedia.rs. Nosilac WSET3 sertifikata. Član Udruženja somelijera Vojvodine. Sudija na nacionalnim i internacionalnim vinskim takmičenjima. Vodi radionice i predavanja na temu vina Srbije i Balkana. Lokalni partner organizacije Wine Mosaic. Suosnivač Međunarodnog dana prokupca.

Pročitajte i druge članke iz ove rubrike:


VRANAC MEĐU NAJGORE OCENJENIM VINIMA U RUSIJI PROČITAJ VIŠE


ONLINE SPOJ HVARSKIH VINA I SIREVA U HOLANDIJI PROČITAJ VIŠE


DAN PROKUPCA 2021 PROČITAJ VIŠE


PREMIJERA ETIKETE CHATEAU MOUTON ROTHSCHILD 2018 PROČITAJ VIŠE


TIKVEŠ I FESTIVAL MLADOG VINA U ONLINE IZDANJU PROČITAJ VIŠE

Sledeći članak
Prethodni članak

Nagrade