Događaji

Događaji / 12/30/2021 / 71

PRIPREMITE SE ZA NOVO IZDANJE WINEOS U OSIJEKU

U novoj 2022. godini, sedmo izdanje osiječkog sajma vina, delicija i ugodnog življenja WineOS će se održati 28. i 29. januara u dvorani "Gradski vrt". Ljubitelji vina i delicija ponovo će imati priliku da uživaju u vinima sa istoka Hrvatske i bliže regije na čak 1900 kvadratnih metara izložbenog prostora. Ljubitelji vina i poslovni posetioci će u okviru sajma prisustvovati brojnim dodatnim sadržajima. Sajam će predstaviti 90 izlagača, a u dvorani će se tokom sajma na specijalno postavljenoj bini održavati kulinarski show. Na sajmu već tradicionalno nastupaju i vinarije iz Srbije.

Kao i prethodnih godina, zainteresovani će moći da isprate i bogat program edukativnih radionica koje će iznova ponuditi nesvakidašnje priče i vina. Za program i edukativne sadržaje je i ove godine zadužen poznati vinski novinar Željko Garmaz.  

Ulaznice za WineOS i vinske radionice će se uskoro naći u prodaji, o čemu će organizatori blagovremeno obavestiti javnost. Svakako treba napomenuti da će se organizatori pridržavati propisanih epidemioloških mera, što znači i da će ulaz na sajam biti uslovljen posedovanjem Covid-potvrde (green pass).

Detaljan program sajma WineOS će biti objavljen desetak dana ranije. 

(Foto: D. Despot)

 


 
NAZAD NA KATEGORIJU

Tomislav Ivanović

Nagrađivani vinski novinar, kritičar i saradnik odabranih vinskih magazina. Autor i urednik vebsajta www.vinopedia.rs. Nosilac WSET3 sertifikata. Član Udruženja somelijera Vojvodine. Sudija na nacionalnim i internacionalnim vinskim takmičenjima. Vodi radionice i predavanja na temu vina Srbije i Balkana. Lokalni partner organizacije Wine Mosaic. Suosnivač Međunarodnog dana prokupca.

Pročitajte i druge članke iz ove rubrike:


PRIPREMITE SE ZA NOVO IZDANJE WINEOS U OSIJEKU PROČITAJ VIŠE


REGIONALA U BEOGRADU 13. NOVEMBRA 2021. GODINE PROČITAJ VIŠE


PROKUPAC UZ GASTRONOMSKI VATROMET HOME PROČITAJ VIŠE


AGRONET KURS ZA VINARE I VINOGRADARE 07.10.2021. - 09.10.2021. PROČITAJ VIŠE


ŽUPSKA VINSKA TRKA U ZNAKU PROKUPCA PROČITAJ VIŠE

Sledeći članak
Prethodni članak

Nagrade