Događaji

Događaji / 11/24/2012 / 467

RAVANGRAD WINE FEST - SOMBOR 01.12.2012.01.12.2012. godine u periodu od 14h do 20h, okupiće se oko 40 vinara iz Srbije i zemalja iz okruženja (Hrvatska, Mađarska, Makedonija) i oko 15 izlagača hrane i lokalnih specijaliteta na IV međunarodnom festivalu vina i hrane RAVANGRAD WINE FEST 2012 u Somboru.Festival se ove godine održava u Sportskoj hali "Mostonga" (adresa: Apatinski put 90, Sombor). Iz godine u godinu, ovaj festival okuplja sve veći broj izlagača i posetilaca.

Preporučujemo vam ovaj festival i ako želite da se bliže upoznate sa vinima iz okoline Sombora (mesta kao što su Čonoplja, Riđica, Kljajićevo, Telečka, Sivac...)

Uz ulaznicu od 250 dinara, svaki posetilac će dobiti vinsku čašu, katalog izlagača, tri bona za degustaciju hrane i pet bonova za degustaciju vina.NAZAD NA KATEGORIJU

Tomislav Ivanović

Nagrađivani vinski novinar, kritičar i saradnik odabranih vinskih magazina. Autor i urednik vebsajta www.vinopedia.rs. Nosilac WSET3 sertifikata. Član Udruženja somelijera Vojvodine. Sudija na nacionalnim i internacionalnim vinskim takmičenjima. Vodi radionice i predavanja na temu vina Srbije i Balkana. Lokalni partner organizacije Wine Mosaic. Suosnivač Međunarodnog dana prokupca.

Pročitajte i druge članke iz ove rubrike:


PODGORIČKI SALON VINA: NAJBOLJE IZ CRNE GORE PROČITAJ VIŠE


NOVOSADSKI SALON VINA 11. I 12. NOVEMBRA 2022. GODINE PROČITAJ VIŠE


KARAVAN PROKUPCA 2022 KREĆE PO SRBIJI PROČITAJ VIŠE


QUO VADIS FRUŠKA GORA PROČITAJ VIŠE


U SLAVU GRAŠCA - GROW DU MONDE 2022 PROČITAJ VIŠE

Sledeći članak
Prethodni članak

Nagrade