Događaji

Događaji / 10/26/2022 / 898

NOVOSADSKI SALON VINA 11. I 12. NOVEMBRA 2022. GODINE

Nakon dvogodišnje pauze, pod svodovima najlepše i najveće novosadske hotelske dvorane u hotelu Park će se okupiti vinarije iz čitave regije kako bi novosadskoj publici i ugostiteljima predstavile aktuelnu vinsku ponudu.

U godini u kojoj Novi Sad nosi titulu Evropske prestonice kulture, vinska kultura takođe zauzima značajno mesto na kulturnoj mapi Novog Sada.

Na ovogodišnjoj dvodnevnoj smotri regionalne vinske scene, predstaviće se 70 vinarija vojvođanskoj publici 11. i 12. novembra u sali hotela Park u Novom Sadu (adresa: Novosadskog sajma 35). Pored izlagačkog dela, posetioci će moći da prisustvuju i brojnim radionicama i vođenim degustacijama.

Glavni sponzor trećeg Novosadskog salona vina je distributerska kuća Corp. Novosadski salon vina se održava uz podršku Udruženja somelijera Vojvodine.




NAZAD NA KATEGORIJU

Tomislav Ivanović

Nagrađivani vinski novinar, kritičar i saradnik odabranih vinskih magazina. Autor i urednik vebsajta www.vinopedia.rs. Nosilac WSET3 sertifikata. Član Udruženja somelijera Vojvodine. Sudija na nacionalnim i internacionalnim vinskim takmičenjima. Vodi radionice i predavanja na temu vina Srbije i Balkana. Lokalni partner organizacije Wine Mosaic. Suosnivač Međunarodnog dana prokupca.

Pročitajte i druge članke iz ove rubrike:


REKORDNI BROJ UZORAKA NA VINSKOM TAKMIČENJU BIWC 2024 PROČITAJ VIŠE


GRAND VIN 2024 - MAKEDONSKI DAVID UZ GOLIJATA PROČITAJ VIŠE


GROW DU MONDE 2024 - BALATON (MAĐARSKA) PROČITAJ VIŠE


ŽUPA 2024 PROČITAJ VIŠE


WINEOS 2024 U OSIJEKU PROČITAJ VIŠE

Sledeći članak
Prethodni članak

Nagrade