Događaji

Događaji / 09/16/2021 / 306

SALON ŽENSKIH VINA 18.09.2021.

Salon ženskih vina održaće se u subotu, 18. septembra 2021. godine na velikoj terasi Tržnog centra Galerija u Beogradu na vodi od 17h do 23h. 

Organizatori ovakvim nazivom salona žele da skrenu pažnju na žene u vinskom svetu kojih je sve više, naročito jer veruju da su žene u vinarstvu nedovoljno vidljive. Takođe, to je prilika i da se ženama potrošačima predstave vina koja dolaze iz svih delova Srbije. Organizatori takođe ističu da tim terminom žele da stave akcenat na žensko preduzetništvo, a nikako da isključe druge posetioce jer je vino svakako proizvod koji spaja, a ne razdvaja ljude. 

Na Salonu će se pojaviti vinarije iz svih krajeva Srbije, ali i iz regiona, koje će predstaviti svoja vina beogradskoj publici. 

Podršku manifestaciji dala je Privredna komora Srbije - Sektor za preduzetništvo. 

U slučaju lošeg vremena, Salon će se održati na velikom trgu u Tržnom centru Galerija Beograd (ulaz sa strane šetališta pored reke).

Ulaz je besplatan, uz kotizaciju za vinsku čašu. 

(PR objava)

 

 
NAZAD NA KATEGORIJU

Tomislav Ivanović

Nagrađivani vinski novinar, kritičar i saradnik odabranih vinskih magazina. Autor i urednik vebsajta www.vinopedia.rs. Nosilac WSET3 sertifikata. Član Udruženja somelijera Vojvodine. Sudija na nacionalnim i internacionalnim vinskim takmičenjima. Vodi radionice i predavanja na temu vina Srbije i Balkana. Lokalni partner organizacije Wine Mosaic. Suosnivač Međunarodnog dana prokupca.

Pročitajte i druge članke iz ove rubrike:


PRIPREMITE SE ZA NOVO IZDANJE WINEOS U OSIJEKU PROČITAJ VIŠE


REGIONALA U BEOGRADU 13. NOVEMBRA 2021. GODINE PROČITAJ VIŠE


PROKUPAC UZ GASTRONOMSKI VATROMET HOME PROČITAJ VIŠE


AGRONET KURS ZA VINARE I VINOGRADARE 07.10.2021. - 09.10.2021. PROČITAJ VIŠE


ŽUPSKA VINSKA TRKA U ZNAKU PROKUPCA PROČITAJ VIŠE

Sledeći članak
Prethodni članak

Nagrade