Događaji

Događaji / 05/04/2022 / 403

ZEMUNSKI SALON VINA 2022

Zemunska operska i pozorišna kuća Madlenianum će u subotu 7. maja od 14h do 20h predstaviti 50 vinarija na prvom izdanju Zemunskog salona vina uz prateći program koji čini izložba umetničkih dela 8 umetnika domaćih autora (Kristina Pirković, Vasilisa Ivanović, Teodora Stojanović, Lidija Martinović, Zoran J. Dobrotina, Stojan Milanova, Ljubomir Lackovića i Zoran Mojsilova).

Organizatori (Društvo Vinodeljstvo i Prostor Moljac) najavljuju i premijerno pojavljivanje u Beogradu 8 malih porodičnih vinarija.

Karte za Zemunski salon vina se mogu kupiti na licu mesta tokom trajanja salona po ceni od 1500 dinara koja uključuje i Riedel čašu za degustaciju.
NAZAD NA KATEGORIJU

Tomislav Ivanović

Nagrađivani vinski novinar, kritičar i saradnik odabranih vinskih magazina. Autor i urednik vebsajta www.vinopedia.rs. Nosilac WSET3 sertifikata. Član Udruženja somelijera Vojvodine. Sudija na nacionalnim i internacionalnim vinskim takmičenjima. Vodi radionice i predavanja na temu vina Srbije i Balkana. Lokalni partner organizacije Wine Mosaic. Suosnivač Međunarodnog dana prokupca.

Pročitajte i druge članke iz ove rubrike:


VINOLJUBAC - RAZOTKRIVANJE SRBIJE VOL. 1 PROČITAJ VIŠE


NAJBOLJE VINO BANATA 2023 PROČITAJ VIŠE


11 MINUTA JE DOVOLJNO ZA TROFEJ - CMB 2023 U SEGMENTU ROZE VINA PROČITAJ VIŠE


TRIVANOVIĆ SPREMAN ZA LETO PROČITAJ VIŠE


GRAND TASTING 2023 PROČITAJ VIŠE

Sledeći članak
Prethodni članak

Nagrade