Događaji

Događaji / 02/06/2021 / 275

12. SAJAM VINA BEOWINE U NOVOM TERMINU

Svet posle korone više neće biti isti. To bi se moglo reći i za sajam vina BeoWine koji se već 12 godina održava pod kupolama Beogradskog sajma u februaru, u sklopu Sajma turizma.

Od ove godine, BeoWine započinje svoj samostalni život te će se po prvi put održati u mesecu decembru i trajati 3 dana. Termin održavanja 12. izdanja sajma vina BeoWine je od 3. do 5. decembra 2021. godine.

Organizatori najavljuju i brojne izmene u samim sadržajima koji prate sajam i ne kriju da imaju ambiciju da ovo postane mesto susretanja vinske industrije Balkana sa brojnim pratećim sadržajima: panel diskusije, vođene degustacije, sastanci sa poslovnim kontaktima.

 
NAZAD NA KATEGORIJU

Tomislav Ivanović

Nagrađivani vinski novinar, kritičar i saradnik odabranih vinskih magazina. Autor i urednik vebsajta www.vinopedia.rs. Nosilac WSET3 sertifikata. Član Udruženja somelijera Vojvodine. Sudija na nacionalnim i internacionalnim vinskim takmičenjima. Vodi radionice i predavanja na temu vina Srbije i Balkana. Lokalni partner organizacije Wine Mosaic. Suosnivač Međunarodnog dana prokupca.

Pročitajte i druge članke iz ove rubrike:


PRIJAVE ZA VELIKO OCENJIVANJE VINA SRBIJE 2021 PROČITAJ VIŠE


PRIJAVE ZA BIWC 2021 DO 21. MAJA 2021. GODINE PROČITAJ VIŠE


PROKUPAC ZABLISTAO NA MUNDUS VINI 2021 PROČITAJ VIŠE


VINSKO PROLEĆE U HRVATSKOJ BEZ KORONE? PROČITAJ VIŠE


FOTO PRIČA: DAN SVETOG TRIFUNA U VINOGRADIMA SRBIJE - 14.02.2021. PROČITAJ VIŠE

Sledeći članak
Prethodni članak

Nagrade