Događaji

Događaji / 02/06/2021 / 286

12. SAJAM VINA BEOWINE U NOVOM TERMINU

Svet posle korone više neće biti isti. To bi se moglo reći i za sajam vina BeoWine koji se već 12 godina održava pod kupolama Beogradskog sajma u februaru, u sklopu Sajma turizma.

Od ove godine, BeoWine započinje svoj samostalni život te će se po prvi put održati u mesecu decembru i trajati 3 dana. Termin održavanja 12. izdanja sajma vina BeoWine je od 3. do 5. decembra 2021. godine.

Organizatori najavljuju i brojne izmene u samim sadržajima koji prate sajam i ne kriju da imaju ambiciju da ovo postane mesto susretanja vinske industrije Balkana sa brojnim pratećim sadržajima: panel diskusije, vođene degustacije, sastanci sa poslovnim kontaktima.

 
NAZAD NA KATEGORIJU

Tomislav Ivanović

Nagrađivani vinski novinar, kritičar i saradnik odabranih vinskih magazina. Autor i urednik vebsajta www.vinopedia.rs. Nosilac WSET3 sertifikata. Član Udruženja somelijera Vojvodine. Sudija na nacionalnim i internacionalnim vinskim takmičenjima. Vodi radionice i predavanja na temu vina Srbije i Balkana. Lokalni partner organizacije Wine Mosaic. Suosnivač Međunarodnog dana prokupca.

Pročitajte i druge članke iz ove rubrike:


BESPLATNI VEBINAR O ONLINE PRODAJI VINA PROČITAJ VIŠE


PRIJAVE ZA VELIKO OCENJIVANJE VINA SRBIJE 2021 PROČITAJ VIŠE


PRIJAVE ZA BIWC 2021 DO 21. MAJA 2021. GODINE PROČITAJ VIŠE


PROKUPAC ZABLISTAO NA MUNDUS VINI 2021 PROČITAJ VIŠE


VINSKO PROLEĆE U HRVATSKOJ BEZ KORONE? PROČITAJ VIŠE

Sledeći članak
Prethodni članak

Nagrade