Događaji

Događaji / 04/20/2021 / 84

BESPLATNI VEBINAR O ONLINE PRODAJI VINA

U petak, 23. aprila 2021. godine će se održati obuka namenjena vinarijama koje žele da pokrenu ili unaprede svoju online prodaju. Ovaj besplatan vebinar pod nazivom Online prodaja vina vode stručnjaci za digitalni marketing i online prodaju, a organizuje agencija Vinska kultura u saradnji sa Savezom vinara i vinogradara Srbije uz podršku USAID-ovog Projekta za konkurentnu privredu.

Godina za nama donela je prodavcima vina osvešćenje o budućnosti prodaje vina i sve veću ulogu online prodaje. Vebinar Online prodaja vina je prilika da se učesnici upoznaju sa osnovama i finesama prodaje preko interneta, da povećaju prodaju svojih vina i da sa većim samopouzdanjem koračaju kroz svet digitalne trgovine. Online događaj zakazan je za petak, 23. april od 13h do 16h na Zoom platformi. 

Vebinar će obuhvatiti teme kao što su organizovanje online prodaje vina, kako dopreti do kupaca, efikasnog korišćenja društvenih mreža, kako napraviti funkcionalan sajt, i druge relevantne teme. Učesnici će imati priliku i da poslušaju iskustva vinara koji sa uspehom prodaju vina putem interneta. 
Predavači na vebinaru su Marko Pavišić, producent digitalnih medija, Dragan Maksimović, veb dizajner i Dušica Matijašević, marketing menadžer i specijalista za društvene mreže.

Učesnici panela su Veljko Nešić, osnivač popularne fejsbuk grupe Mali proizvođači hrane u Srbiji, Gradimir Vukašinović, distributer vina, Marija Bojović, menadžer vinskog turizma, online prodaje i društvenih mreža u vinariji Deurić i Aleksandar Marinković, menadžer u vinariji Aleksandrović. Moderatori događaja su Igor Luković i Tomislav Ivanović.

Vebinar je besplatan za sve učesnike. Namenjen je pre svega malim vinarijama iz Srbije koje nemaju organizovanu online prodaju ili nameravaju da poboljšaju postojeću, kao i svima ostalima koji su zainteresovani za ovu veoma aktuelnu temu. 

Zainteresovani se mogu prijaviti preko emaila: zdenka.kostic@vf.rs 

 

 
NAZAD NA KATEGORIJU

Tomislav Ivanović

Nagrađivani vinski novinar, kritičar i saradnik odabranih vinskih magazina. Autor i urednik vebsajta www.vinopedia.rs. Nosilac WSET3 sertifikata. Član Udruženja somelijera Vojvodine. Sudija na nacionalnim i internacionalnim vinskim takmičenjima. Vodi radionice i predavanja na temu vina Srbije i Balkana. Lokalni partner organizacije Wine Mosaic. Suosnivač Međunarodnog dana prokupca.

Pročitajte i druge članke iz ove rubrike:


BESPLATNI VEBINAR O ONLINE PRODAJI VINA PROČITAJ VIŠE


PRIJAVE ZA VELIKO OCENJIVANJE VINA SRBIJE 2021 PROČITAJ VIŠE


PRIJAVE ZA BIWC 2021 DO 21. MAJA 2021. GODINE PROČITAJ VIŠE


PROKUPAC ZABLISTAO NA MUNDUS VINI 2021 PROČITAJ VIŠE


VINSKO PROLEĆE U HRVATSKOJ BEZ KORONE? PROČITAJ VIŠE

Sledeći članak
Prethodni članak

Nagrade